tiistai 15. toukokuuta 2012

Masking- albumi

IS-12 satoa tämäkin:)Sivujen tekeminen kursilla oli kivaa. Tahti oli niin vauhdikasta, että sen enempää en sivuja tai niiden värejä miettinyt, vaan annoin mennä. Kasausvaiheessa totesinkin, että tekemäni sivut olivat varsin kesäisiä valitsemiini kuviin. Hiukan jo kotona harkitsin tekeväni uudet sivut, mutta päädyin sitten kuitenkin pysymään alkuperäisessä. Birgit neuvoikin meitä alussa, ettei kannata luovuttaa heti, vaan jatkaa ja katsoa lopputulosta. Hän oli kyllä siinä oikeassa; aika moni oli sivuistaan aluksi sitä mieltä, että roskiin vaan, mutta hetken kotona niitä pyöriteltyään on blogeihin ilmestynyt mitä ihanimpia albumeita:)

3 kommenttia:

Tracey Sabella kirjoitti...

What an amazing mini album!! Love the colors and texture and those flowers and snowflake on the front - gorgeous!! Thanks for posting my blog link on your side-bar!! I'm a new follower and if you like my work, I invited you to follow my blog. ~ Blessings

http://gracescraps.blogspot.com/

Creomi kirjoitti...

Tästä tuli tosi hieno! Omani on vielä keskeneräisenä kaapissa :(

taru76 kirjoitti...

Iiiiiiihana! Tuo etukansi on kyllä ihan mahtis... upeat värit ja kaikin tavoin mahtava. Kyllä kannatti käydä tuo kurssi : )