keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

IS12 ja Today albumi

Ensiksi kiitokset mukana olleille ja järjestäjille. Seura oli huippu mukavaa ja ruoka hyvää. Osallistuin kahteen workshopiin Birgitin "For the love of masking" (tämä albumi on vielä aivan vaiheessa, mutta kursilla oli mukavaa, vaikka vauhdikas olikin. Aijon kyllä käyttää oppimiani juttuja varmasti.) ja Revlien "Today". Revlietä tuurasi ihana Marsha. "Today" kursilla saatiin tarvikepaketit ja tarkka ohjemoniste millainen albumista tuli tehdä.Mulla ei ollut paikan päällä kuvia mukana, mutta kotoa ne löytyivät helposti ja tein albumin valmiiksi. Ja juu, sain sen yhden sivun tehtyä itse tapahtumassa, pysyin siis tavoitteessani;) Tässä siis kuvia minun "Today" albumistani.

8 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Näyttää aivan ihanalta!!

Anne-Elise kirjoitti...

Ihana albumi! Virkattu sydän ja iso kukka ovat aivan suloisia!

Napsuliini kirjoitti...

Oi kun ihana albumi! Pitää varmasti skräpistää tämä idea. Tosi kaunis ja juuri sopiva aihe.

Miia kirjoitti...

Tahtoo nähdä tään livenä, tuohan näytille :)

marsha. kirjoitti...

Wow, you finished it! Looks great :-D

maikko kirjoitti...

Oi, onpas ihana albumi ja kiva aihe! Olisi ollut kiva osallistua tähänkin workshoppiin, mutta ehkä jotain vastaavaa voisi yrittää kotonakin. Kurssilla saisi vaan paremmin aikaiseksi kuin itsekseen ;)

Taija kirjoitti...

Aivan mielettömän suloinen mini!

taru76 kirjoitti...

IHANA! Mulla kävi toisin päin, eli pari viikkoa jo ollut valmiina se masking kurssin albumi, mutta tämä kyseinen... ehkä se sieltä vielä joskus : )