sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tri Shutter Card

Pyörin paljon netissä ja sieltä löytyy ohjetta monenlaisiin askartelujuttuihin. Usein kuitenkin, juuri silloin kun ideaa tarvitsisi ei muista kenen sivuilla oli etsimänsä nähnyt. Ajattelin tehdä itselleni ohjekansion, josta mieluisat jutut löytää helposti. Toivottavasti näistä on iloa toisillekin.

lauantai 7. tammikuuta 2012

Pelkkää paperia

Hmmm... eipä tämän kortin matskuista paljoa kerrottavaa ole. Korttipohja, kuviopaperia ja tussi. Kasasin toista korttia Lauran haastetta varten koko päivän, mutta viime metreillä aloin epäröimään ettei se ehkä, sittenkään vastaa haastetta. Ajattelin unohtaa koko jutun ja rupesin selailemaan laatikkoa, jossa säilytän pieniä 6*6 paperikkoja. Sieltä löytyi tämä kissapaperi ja bing!!!kohta jo oli kortti valmiina ;))

torstai 5. tammikuuta 2012

Uusi askarteluvuosi korkattu

Eilen sitten päätin siivota askartelupöydän joulun jäljiltä, mutta kuinkas kävikään... Käsiini osui muutama koulukuva ja kankaalla päälystetyt kannet, jotka olin suunnitellut niihin käyttäväni.Se oli sitten menoa; siivous sai siirtyä ja kuvat ja koristeet alkoivat hakea paikkojaan. Jossain vaiheessa kurkkasin P*skarteluhaasteeseen ja koska sopivasti työstäni löytyivät napit ja pätkä boordia lisäsin vielä mukaan vaadittavat niitit. Tällä postauksella toivottelen teille kaikille oikein inspiraatio rikasta ja askartelun täyteistä tätä vuotta!