sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Ekat ATC-kortit


Ensimmäistä kertaa kokeilin näitä ATC-kortteja.StampARTicin haasteena oli tehdä neljä tällaista pikku korttia.Näistä kokeiluista tykkäsin itse eniten tuosta kortista, missä on Love-teksti.

perjantai 22. tammikuuta 2010

Inspiroidu #90


Asuntohaaveita ja jatkuvaa sisustuslehtien selailua - sitä on monen elämä. Toiselle riittää katto pään päälle, toinen haluaa viisisataa neliötä ja järvenrantamaiseman. Joku viihtyy vaaleansinisessä makuuhuoneessa kun jollekin kaiken täytyy olla valkoista. Parkettia, laminaattia, laattaa tai vaikka lasia. Muovimattoja kolmekymmentävuotta, ehkä joskus jotakin muuta? Iso sohva, kunnon ruokapöytä. Tai edes se koti - ehkä ensimmäinen sellainen. Millaisia sisustus- tai asuntounelmia
Sinulla on?

Minun sivuni kertoo vasta valmistuneesta talon laajennuksesta, joka ehti juuri valmiiksi ennen joulua.Vielä jäi kuitenkin haaveita tämän vuodenkin varalle niin sisustus kuin remontointiakin silmällä pitäen.Kuvaa ei nyt varsinaisesta kohteesta ollut, mutta mielestäni tämä sopii aiheeseen hyvin.Tällä siis lähdin mukaan tämän viikkoiseen INSPIROIDU-haasteeseen.

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Lämmittelyhaaste


Tammikuun lopussa virallisesti starttaavalla Magnolia haasteblogilla oli madollisuus osallistua lämmittelyhaasteeseen.Minun korttini on vauvaonnittelu pienelle pojalle.

perjantai 15. tammikuuta 2010

Retroa...


Näistä kuvista oli ihan pakko tehdä yhteinen sivu.Kuvissa siis minä ja mun mies.Mua ihan nauratti kun ensi kertaa hoksasin, miten paljon samoja asioita kuvista löytyy:sohvat,lelut,ikä,jne...

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Talvi on...


Tämän viikon Inspiroidu haasteen innoittamana tein talvisen sivun,vaikka tällä kertaa en työtäni linkittänytkään haasteeseen, auttoi se sivun syntyyn paljon.Sivun asettelussa hyödynsin mallipohjaa ja lopputuloksesta kyllä tykkään.

perjantai 1. tammikuuta 2010

Onnea Uudelle Vuodelle!


Vuoden viimeisessä P*skarteluhaasteessa piti käytää mahd. paljon mustaa.Kortissani siis mustaa ja hopeaa.Onnea Uudelle Vuodelle!